El govern guixolenc blinda la creació de la vicealcaldia contra els recursos de TSF

El govern guixolenc blinda la creació de la vicealcaldia contra els recursos de TSF

Segons Informa El Punt Avui El càrrec de vicealcalde retorna aquest migdia al centre de l’actualitat política ganxona, ja que es farà una segona aprovació de la figura al ple, amb efecte retroactiu des del 24 d’octubre de l’any passat, quan es va materialitzar el nomenament del socialista Pere Albó, que fins aleshores havia exercit el càrrec in pectore.

És la fórmula avalada pel secretari municipal per eludir el risc que el recurs contenciós de Tots per Sant Feliu (TSF) contra la primera aprovació del càrrec, en un ple extraordinari el setembre del 2011, pugui anul·lar la figura i el grup de l’oposició forci Albó a retornar totes les retribucions percebudes des d’aleshores. A més, el dictamen preveu modificar diversos aspectes del pressupost de l’any passat, amb esmenes per clarificar que Albó va començar cobrant com a primer tinent d’alcalde i posteriorment, arran del nomenament, com a vicealcalde amb un sou idèntic. TSF va impugnar també aquest fet, denunciant que al cartipàs aprovat el juny de 2011 el cap de llista socialista ja figurava com a vicealcalde.

El grup de l’oposició ha qualificat de “ridícul institucional” tot el procés i acusen el govern de “voler legalitzar el que era il·legal des del principi cometent una altra irregularitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.