Motas titlla d’operació de maquillatge la renúncia de Pere Albó

Motas titlla d’operació de maquillatge la renúncia de Pere Albó

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat cap de setmana el grup de Tots per Sant Feliu (TSF) va convocar una roda de premsa per tal de fer una valoració de l’any de pacte de govern entre CiU i PSC. Tal i com s’esperava Carles Motas va tornar a criticar el pacte entre antagonistes resumint que obeeix, simplement, a diners pels membres del PSC a canvi de vots per CiU.

En la relació de qüestions que va plantejar, destacava la recent renúncia a part del sou del vicealcalde, Pere Albó, considerada pels independents d’una operació de maquillatge i de cortina de fum atès que asseguren que, els ciutadans han de saber que el vicealcalde cobra, entre l’Ajuntament i la Diputació més de  5.000 euros mensuals i que, com a poc, en passarà a cobrar més de 4.000 ja que passarà d’emoluments  fixos a variables, per tan, prou de mentides i enganys. En aquest mateix apartat varen anunciar les dates en què se celebrarà un primer judici a Pere Albó (13 de juliol) amb la demanda que torni a l’Ajuntament els primers 38.400 euros cobrats indegudament.

En l’enumeració de temes sense resoldre asseguren que la policia local continua sense la flota de vehicles, que no s’ha adquirit un generador d’emergències i que  fa més de 9 mesos que hi ha extintors caducats en alguns equipaments municipals. Tal i com varen fer en el Ple, exigeixen explicacions sobre la contractació de dues persones vinculades a la coalició de CiU que han costat 16.101 euros en 4 mesos, que continuen treballant sense contracte i que són un objectiu a revisar en les properes setmanes.

Es va tornar a fer incidència en la contractació d’un destacat excarrec socialista com a arquitecte assegurant que és molta casualitat que entre els 800 col·legiats de Girona sortís escollit el socialista Joan Albesa pel preu de 16.780 euros en 6 mesos quan l’Ajuntament té un equip professional que, en aquests temps d’inactivitat a la construcció, podien fer aquesta feina. També varen denunciar la duplicitat de càrrecs al front de la policia, a urbanisme i a l’alcaldia.

No varen faltar les referències a un front obert judicialment com és l’edifici del Club Nàutic i la planta que va sortir de més que consideren il·legalitzable tal i com s’ha plantejat. Varen assegurar que el que volen és que es legalitzi però amb la depuració de responsabilitats atès que una planta d’un edifici com aquest no es construeix per casualitat i que aquí no ha passat res. Informaven que s’han presentat en el contenciós tot recusant a l’alcalde, Joan Alfons Albó (que en fou el president) i, ara, al regidor Francisco Cárdenas (que en fou el gerent).

En referència als pressupostos que s’aprovaran en els propers dies, varen criticar la forma de treballar d’un govern que presenta els pressupostos a la premsa i no ho ha fet a l’oposició, la qual cosa consideren un menyspreu per als 2.000 electors que els varen votar i, per extensió, al conjunt dels ciutadans. A més, afirmen que en les dates en què s’aprovarà, l’exposició pública i la posterior imminència del mes d’agost, no donarà temps a executar les obres corresponents a les inversions.

TSF considera que són l’única oposició que existeix a l’Ajuntament atès que és l’única força que incideix sobre la fiscalització del govern i que només se senten acompanyats en el seu rol pels components de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) que, en no tenir representació, intervé sovint des de la zona reservada al públic al final d’alguns plens. Motas va assegurar que tot i que els volen fer callar, el grup que lidera, continuarà treballant sense complexos per tal de denunciar tant les irregularitats que es detectin com allò que, políticament, considerin que va en contra dels interessos de la ciutat i que acudiran als tribunals sempre que considerin que la ocasió ho requereix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.