Solidaritat busca la complicitat veïnal per millorar la imatge de la ciutat

Solidaritat busca la complicitat veïnal per millorar la imatge de la ciutat

Segons Informa Tribuna Ganxona Amb el títol “100 accions per fer: ajuda´ns a millorar la ciutat”, SI de Sant Feliu reemprèn la sèrie de suggeriments i denúncies públiques que va iniciar el setembre passat, de les quals ja en va proposar 40 i que, segons la formació independentista, només se n´han arreglat “una desena”.

Solidaritat creu que “ja hem deixat suficient temps de reacció perquè l’Equip de Govern (CIU+PSC) corregeixi les deficiències esmentades, donant uns mesos de marge a l’Ajuntament per tal de no saturar-lo i que pogués treballar mica en mica, però, de moment, ho han fet amb comptagotes, per la qual cosa ha arribat el moment de tornar a la càrrega i seguir fent propostes, que ja tenim l’estiu a sobre i els visitants han de trobar una ciutat impecable”.

És per això que, a partir d’ara, SI posa a disposició del ciutadà les xarxes socials per tal que siguin els mateixos ganxons els qui denunciïn les mancances de la ciutat i ajudin a elaborar les propostes. Les vies per fer-ho són enviant un correu electrònic a santfeliudeguixols@solidaritatcatalana.cat,  fent-se seguidor de la pàgina de Facebook de Solidaritat Catalana (SI) Sant Feliu de Guíxols o del twitter @SISFG. Amb aquest sistema es pot enviar la proposta obertament o per missatge intern, qui vulgui preservar la seva privacitat.

“A partir d’ara, ja hi ha una alternativa a la presentació d’instàncies i a l’eterna espera de respostes: nosaltres fem que surtin a la llum pública”, acaba dient el comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.