EMP comunica el resultat del pressupost 2012 a Santa Cristina d’Aro

EMP comunica el resultat del pressupost 2012 a Santa Cristina d’Aro

Per primer cop en 10 mesos varem viure un Ple, “ple” i això es molt bon senyal de maduresa democràtica i responsabilitat  ciutadana.

Cert es que l’absència del portaveu de ERC i el canvi de posicionament del Sr. Mateo (PP), que ara si que ja ho veu bé,  va permetre que s’aprovés un pressupost lamentable  on entre altres disbarats trobem:

1,- Pràcticament totes les partides del pressupost es retallen excepte la 1.0 – Retribucions als Òrgans de Govern i  Personal Directiu (es a dir la que reparteix els diners als Politics) que puja un 33%. De 109.000 euros al 2011 es reserva ara per 2012 la quantitat de 145.500 euros, que pràcticament es reparteixen els senyors de CIU i PP. Bravo !!! Això si que es predicar amb l’exemple !!!

2,. Es deuen prop de 6.000.000 d’euros als bancs i el pressupost preveu demanar un nou crèdit a llarg termini de 100.000 euros mes. Ole !!!

3,- En contes de anar reduint el que devem als bancs, amortitzem menys que al 2011 i ens endeutem mes també. Yupi !!!

4,- El pressupost preveu que aquest any ingressarem 300.000 euros mes que al 2011 i per tan ja diuen on gastarem aquest import de mes que rebrem. El Sr. Llensa i al Sr. Mateo deuen ser molt optimistes o pot ser es que ells no han notat la crisis que patim tots i no en son conscients. Viva !!!

5,- Només en assessorament extern d’urbanisme gastem més de 130.000 euros i no fa el pressupost cap esforç per reduir aquesta despesa. L’any 2011 es varen donar 2 llicencies d’obres. Fantàstic !!!

Etc… Etc… Etc…

Per contra si varem aconseguir en aquest Ple, que tots els grups politics votessin a favor d’una renuncia unànime a cap tipus de parc eòlic al nostre municipi que va presentar EMPRENEDORS. A corre cuita tots els portaveus van dir la seva com sempre,  tard i malament. Be, excepte el del PP que mai parla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.