Malestar per la puja de preus del casal de Santa Cristina

Malestar per la puja de preus del casal de Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui El govern de Santa Cristina (de CiU i el PP en minoria) va tirar endavant els nous preus del casal d’estiu al ple gràcies al vot de qualitat de l’alcalde, Josep Llensa, per desfer l’empat provocat per l’absència del portaveu d’ERC, a l’oposició. La taxa havia quedat pendent quan es van aprovar les ordenances, pel rebuig de tots els grups de l’oposició a l’increment de preus previst.

Els tres grups de l’oposició van carregar contra els nous preus. El socialista Ricard Herrero va qüestionar-los pel fet de ser un municipi turístic, on moltes famílies amb membres a l’atur aspiren a trobar una feina els mesos d’estiu. “Si tens un fill, ja no valdrà gaire la pena treballar, però si en tens dos, no cal ni anar-hi”, ja que la tarifa per dues criatures en horari complet superarà els 850 euros.

Llensa no vol dèficit

L’alcalde va justificar que l’activitat va tenir 31.000 euros de dèficit l’any passat, que “no l’ha de suportar la resta del poble”, i que hi ha 10.000 euros per a beques. Però els arguments van indignar les mares i pares de l’AMPA que van anar al ple, després que la partida de retribucions dels electes s’hagués apujat un 30% per l’increment de regidors de la corporació. Les famílies es van queixar que els sortiria més a compte dur la mainada a un casal privat o bé inscriure els infants en els de poblacions veïnes, com ara Sant Feliu o Platja d’Aro, amb preus inferiors per als no residents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.