SOLIDARITAT DE SANTA CRISTINA D’ARO REPROVA L’ESTRATÈGIA AMB LA QUAL, FINALMENT, S’HAN POGUT APROVAR ELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS

SOLIDARITAT DE SANTA CRISTINA D’ARO REPROVA L’ESTRATÈGIA AMB LA QUAL, FINALMENT, S’HAN POGUT APROVAR ELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS

La maniobra seguida per poder aprovar els pressupostos de l’any 2012 deixa perplexa l’executiva local de Solidaritat de Santa Cristina d’Aro.

Un Municipi petit com el de Santa Cristina d’Aro té unsregidors incapaços de posar-se d’acord, pel bé del Municipi, alhora de confeccionar uns pressupostos que, malauradament i donades les circumstàncies actuals, no poden fer res més que retallar en gairebé totes les partides.

Quina confiança poden tenir els cristinencs en els polítics que els representen si són incapaços de moure ni un cèntim amunt o avall per poder presentar un pressupost digne?

Quina confiança dóna saber que un regidor s’absentarà d’un Ple per a què els mateixos pressupostos que rebutjaven un mes abans puguin ser aprovats? Un viatge programat quan és sabut per tothom que cada darrer dijousde mes hi ha Ple no és una excusa creïble. Quina és la moneda de canvi?

Si això passa en un municipi de cinc mil habitants, no cal que ens exclamem de les maniobres i “favors” que s’orquestren en la política d’alt nivell.

Solidaritat no està en contra de les estratègies.És només que les nostres consisteixen en la pura negociació, en un estira i arronsa fins arribar a un consens. I això els regidors de l’Ajuntamentde Santa Cristina d’Aro no ho han sabut fer.

El temps ens dirà què n’ha tret el regidor absent a unPle de la importància del d’avui dia 26 d’abril.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.