Sant Feliu no recorrerà al crèdit per pagar factures

Sant Feliu no recorrerà al crèdit per pagar factures

Segons Informa El Punt Avui L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va fer públic ahir que finalment no s’acollirà al pla de sanejament que facilitava el govern estatal per a tots aquells ajuntaments que no haguessin pagat als proveïdors a 31 de desembre del 2011. L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols Joan Alfons Albó, va anunciar que l’equip de govern no recorrerà a la solució plantejada pel govern estatal: “Pensem que ens podem finançar d’una altra manera que serà molt més profitosa. El que teníem de deutes a proveïdors a 31 de desembre eren uns 2.970.000 euros, des d’ara al mes de juny serem capaços de reduir-ho moltíssim per mitjans propis. Si queda alguna cosa, el que farà l’estat és restar-ho directament dels nostres ingressos a l’estat”.

Albó va mostrar-se crític amb el govern espanyol: “El pla d’ajustament suposa una ingerència absoluta en el poder i les competències municipals.”

En el ple de Sant Feliu de Guíxols de demà dimecres es presentarà per a la seva aprovació una modificació del pla que afecta el sector Tueda. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va sentenciar que calia fer una nova redacció d’aquest sector. “Aquesta sentència –afirma el regidor d’Urbanisme, Joan Vicente– donava quatre mesos perquè l’Ajuntament fes una nova proposta i ja la tenim.” Sense voler concretar més, va assegurar que, en les pròximes setmanes això podria afectar la planta hotelera. “Hi ha un hotel en aquesta zona que podrà créixer”, va apuntar.

L’Ajuntament de la Bisbal, per la seva banda, tampoc recorrerà al crèdit, com va anunciar ahir Sant Feliu, malgrat que inicialment ho havia argumentat Òscar Aparicio. L’alcalde socialista considera ara que una cosa era presentar factures i l’altra recórrer al préstec. “Ho resoldrem internament”, va assegurar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.