Volen omplir dissabte el Sant Jordi

Volen omplir dissabte el Sant Jordi

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper dissabte 10 de març, a les 10 del matí al Palau Sant Jordi de Barcelona, es farà l’acte constituent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que comptarà amb la presència d’unes 7.000 persones.L’ANC ja té més de 4.500 inscrits de 204 assemblees territorials i 285 poblacions s’han adherit a l’Associació de Municipis per la Independència.
Des de Guíxols per la Independència fan una crida a tots els independentistes que vulguin participar a aquest acte. No és obligatori ser membre de l’ANC, sinó que cal acreditar-se i fer l’aportació (10€) al Palau Sant Jordi a través de la web: www.assemblea.cat.
Per tal de facilitar el transport fins a Barcelona, la organització independentista ganxona ha organitzat autocars des de tot el territori per 10€ anada i tornada. Per tal de reservar lloc, poseu-vos-hi en contacte a través del correu guixols@assemblea.cat o el telèfon 699.71.51.42.

D´altra banda, el passat dissabte 3, durant una jornada de 4 hores al matí a Sant Feliu de Guíxols i 4 hores a la tarda a Palamós, els membres del Baix Empordà per la Independència van debatre i votar les esmenes dels documents que regiran a partir d’ara l’associació, com ara els Estatuts, el Reglament de Règim Interior i el Full de Ruta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.