intercanvi de declaracions entre les representants de PP i Solidaritat

intercanvi de declaracions entre les representants de PP i Solidaritat

Segons Informa Tribuna Ganxona El ple del 23 de febrer encara cueja. En la darrera intervenció, en el torn de precs i preguntes des del públic, la coordinadora comarcal de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Teresa Massegosa, va retreure a la regidora del PP María Ángeles Sánchez Aragón que hagués dit durant la votació de la moció presentada per Guíxols Decideix en la qual es votava la declaració de la Festa de Sant Joan com a Festa Nacional dels Països Catalans (http://www.tribunaganxona.cat/detall.asp?id=1588) que tothom en aquella sala era espanyol “agradés o no”, després de votar-hi en contra. Massegosa també va declarar “sentir-se insultada” per la “imposició de nacionalitat” que havia fet Sánchez.

La regidora popular va contestar mitjançant una nota al setmanari local Àncora en què es remet al fets succeïts al Ple. La resposta de Solidaritat no s’ha fet esperar i ha arribat en forma de nota de premsa de Teresa Massegosa a tots els mitjans locals, titulada “Evidentment, no sóc española” en la qual la coordinadora local de SI lamenta que, per una vegada que el PP fa un escrit a un mitjà local “la seva única intenció sigui la d´atacar els independentistes enlloc de defensar els interessos dels ciutadans”. Massegosa lamenta que “igual que fa en els Plens, la regidora del PP aprofiti també els mitjans per fer un discurs espanyolista i anticatalà”.
Segons va escriure Sánchez a Àncora, “la senyora Massegosa va arremetre contra la meva persona  en haver-se sentit ofesa per haver manifestat que tots els regidors i els presents a la sala érem espanyols”, fet que Massegosa contesta dient que no es va sentir “ofesa” com diu Sánchez, sinó “insultada” per les paraules de la regidora del PP.
Referent a  l’escrit de la regidora del PP en el qual diu que “potser a aquesta senyora i a alguns altres no els agradi ser espanyols, però ho són” i que “resulta evident que per a ella és una amarga veritat, però no té perquè sentir-se ferida o ofesa”, la portaveu independentista afegeix que  “a diferència d’ella, que em vol imposar una nacionalitat que no és la meva, jo mai intentaré imposar la meva nacionalitat ni a ella ni a ningú que no vulgui ser català”.
Així mateix,  referent a l’afirmació que la regidora popular fa a Àncora que “els independentistes no desaprofiten ni una sola ocasió per desprestigiar els qui no pensen com ells ” i que “dediquen qualificatius fora de les normes democràtiques, que  pateixo a cada intervenció del ple”, Massegosa diu que “és totalment fals” ja que “la nostra lluita diària és fer veure als nostres veïns que la única solució a tots els nostres mals és la independència”, perquè “ja n’hi ha prou de que ens robin, ens insultin i ens menyspreïn”.
Els independentistes, continua dient Massegosa,  “som juntament amb molts d’altres catalans de diferents ideologies, els qui durant el franquisme i el postfranquisme vam lluitar perquè avui aquesta senyora i els seus companys de partit es puguin presentar i ser escollits càrrecs electes”, i que, per tant, “lliçons de democràcia, per part del PP, cap ni una”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.