Solidaritat vol uns plens municipals més “democràtics i participatius”

Solidaritat vol uns plens municipals més “democràtics i participatius”

Segons Informa Tribuna Ganxona En una nota de premsa emesa per l´agrupació local de la coalició independentista, SI recorda el ple del passat dijous, en el qual es van viure dues situacions “lamentables”, com són el posicionament contrari als interessos de la població de la regidora del PP i els talls al micro que l´alcalde ganxó efectuava als representants de TSF i que van acabar amb els independents marxant del ple.

En la nota de premsa, SI fa esment de l´actitud de la regidora del Partido Popular, que es va posicionar “en contra dels interessos dels ciutadans de Sant Feliu” en votar NO a la moció conjunta de la resta de grups municipals, que demanava la no aplicació de l’increment del 10% de l’Impost de Béns Immobles (IBI) “imposat de forma unilateral pel govern espanyol”. Segons SI, la senyora regidora va manifestar que estava “en contra de qualsevol apujada dels impostos, però en aquest cas va preferir obeir les ordres del seu partit abans de defensar els interessos dels ciutadans ganxons, inclús dels que la van votar”.

La nota de premsa també qualifica l´alcalde de “prepotent”. “Actua amb supèrbia i no deixa parlar a portaveus d’altres grups polítics, tallant la veu dels micròfons de la sala de plens  quan no li agrada l’opinió d’aquests representants escollits democràticament pels ciutadans de Sant Feliu”.
Solidaritat té la sensació que “a més a més de ser una greu retallada a la democràcia, aquests fets allunyen la població de la política municipal”, ja que “qui ho escoltava per ràdio es va quedar amb les ganes de sentir les paraules d’alguns regidors”.
A Solidaritat Catalana per la Independència rebutgen aquestes actuacions i demanen que “en els plens municipals es puguin expressar totes les opinions, sempre que no vulnerin els valors de la democràcia, agradin o no a l’equip de govern municipal”. També els agradaria que fossin “més participatius” i encoratgen els ganxons a “assistir-hi  i participar-hi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.