El govern de Sant Feliu tomba la moció sobre el debat a precs i preguntes

Segons Informa El Punt Avui L’equip de govern de Sant Feliu de Guíxols (CiU i PSC) va tombar la moció del grup de Tots per Sant Feliu perquè en el torn de precs i preguntes dels plens hi pugui haver debat. La proposta de TSF va comptar amb el suport de dos grups més de l’oposició (Esquerra Republicana de Catalunya i Iniciativa per Catalunya Verds) i l’abstenció del PP.
Carles Motas (Tots per Sant Feliu) va exposar en el darrer ple que el Règim Orgànic Municipal permet el debat a precs i preguntes, cosa que ara no succeeix i per això considera que “no és bo silenciar el contrast d’idees”. Per ICV, Jesús Fernández va mostrar-se d’acord amb la moció perquè “demana que es compleixi el ROM”; mentre que Jordi Vilà (ERC) s’hi va adherir, afegint que cal actualitzar aquest document.
La regidora del Partit Popular, Maria Ángeles Sánchez, es va abstenir, ja que no té cap dubte que el govern garanteix el debat democràtic.
L’alcalde, Joan Alfons Albó (CiU), va manifestar que la intennió de la moció és traslladar a l’apartat de precs i preguntes el que es pot fer a l’ordre del dia, cosa que “és fer pràcticament un nou ordre del dia”. Així va assegurar que es mantindrà l’ordre actual i va afegir que mentre el seu grup pugui, evitaran que es “manipuli” l’apartat de precs i preguntes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.