Comunicat de SI Santa Cristina d’Aro

Comunicat de SI Santa Cristina d’Aro
Solidaritat catalana per Santa Cristina d’Aro
Solidaritat catalana per Santa Cristina d’Aro

Dia 11 de juny del present any, embestidura del senyor alcalde ERC s’absté, i amb la seva abstenció de manera indirecta és aprovat el càrrec del senyor Josep Llença.

Dia 30  de juny es presenta al ple la votació dels nomenaments de les ens supra municipals i ERC vota a favor amb PP + CiU.

Dia 15 de juliol al ple extraordinari es presenta una nova proposta de retribucions i indemnitzacions que suposen un increment salarial respecte a l’anterior govern d’un +35% sou de l’alcalde superior a 4000 mil euros i amb l’abstenció ERC, de manera indirecta és aprovada la mesura, amb els vots a favor de PP + CiU, això implica la modificació de crèdit del pressupost municipal 2011,
A més aquesta modificació de pressupost ERC s’absté en la seva votació i una altra vegada de manera indirecta és aprovada la mesura amb vots a favor PP + CIU.

Dia 7 de novembre ERC vota a favor amb PP+CIU  les Ordenances fiscals, i l’equip de govern PP + CiU aproven els impostos i les Taxes per a l’any 2011.
En segona volta és aprovada vots a favor ERC+PP+CIU demanar un crèdit a ICO per valor de 212.000 euros per pagar proveïdors de la brutalitat de deute de l’anterior mandat senyor Herrero i Sala.

Amb aquestes mesures ERC de santa cristina d’aro podem dir, confirmar, reafirmar que governa desde l’ombra amb PP + CiU.

Des Solidaritat Catalana per la independència Santa Cristina, hem de fer saber, amb fets i no amb demagògia ni brams, com volen fer-nos quedar alguns, que  nosaltres defensem la transparència a l’ajuntament de Santa Cristina d’Aro .

Fem una crida a la ciutadania que pot revisar el que s’ha exposat en aquesta nota a les actes dels plens de l’ajuntament de la nostra ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.