Junts demana la instal·lació urgent d’equips d’aire condicionat a les escoles bressol abans de l’estiu

Junts demana la instal·lació urgent d’equips d’aire condicionat a les escoles bressol abans de l’estiu

El Grup Municipal de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha presentat una demanda contundent al govern de Tots per Sant Feliu i al PSC per tal de respondre de manera immediata a aquestes necessitats de la comunitat educativa, especialment les expressades des de fa anys per les representants de les escoles bressol. Així ho explica el cap de l’oposició, Toni Carrión.

En un context de creixent preocupació pel canvi climàtic, les temperatures extremes s’han convertit en una realitat quotidiana. Aquest fenomen afecta de manera particular les aules de les escoles bressol, que, a diferència d’altres centres educatius, no tanquen durant els mesos d’estiu.

Junts instem a la implementació urgent de mesures per regular la temperatura dins les escoles bressol municipals. Durant l’estiu passat, els termòmetres van arribar als 30 graus, una situació intolerable que posa en risc el benestar i la salut dels infants.

És inadmissible que els infants hagin de suportar condicions que no només afecten el seu confort sinó que poden tenir repercussions serioses en la seva salut. L’ajuntament ha de garantir un entorn d’aprenentatge segur i còmode per a tothom.

Aquesta mesura no només garantirà un entorn de treball adequat per al personal educatiu, sinó que, el que és més important, protegirà la salut i el benestar dels infants que són els més vulnerables davant d’aquestes temperatures extrems.

Esperem que l’Ajuntament respongui positivament a aquesta petició i comenci a treballar en les solucions a la major brevetat possible per evitar que la situació es repeteixi el proper estiu per garantir un ambient d’aprenentatge i laboral segur i saludable a les nostres escoles bressol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.