Junts reclama que l’edifici de Can Rius passi a ser de titularitat municipal

Junts reclama que l’edifici de Can Rius passi a ser de titularitat municipal

En una bateria de preguntes presentada aquesta setmana, el senador Joan Bagué demana al Govern si preveu actuar per evitar el perill que suposa el deteriorament de l’immoble.

Tal i com es va comprometre durant la campanya per a les eleccions generals del 23 de juliol passat, Junts treballarà per aconseguir que una reivindicació històrica de Sant Feliu de Guíxols, que l’edifici de Can Rius (Palm Beach) passi a ser de titularitat municipal, es concreti aquesta legislatura. En aquesta línia, el senador Joan Bagué ha presentat aquesta setmana una bateria de preguntes, en les quals insisteix en el mal estat i el deteriorament de l’immoble. En concret, Bagué pregunta al Govern “quina previsió té per evitar el perill en seguretat pública que suposa l’abandonament de l’edifici” i si contempla la possibilitat “de transmetre la titularitat o almenys permetre el seu ús per a finalitats públiques a l’Ajuntament, amb la consegüent dotació econòmica”.

El senador s’ha reunit amb el grup de Junts a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que encapçala el regidor Toni Carrión, per abordar aquesta i d’altres qüestions que afecten el municipi, com l’adequació del camí de ronda. En aquest sentit, Bagué ha preguntat aquesta mateixa setmana al Govern estatal si té previst algun tipus d’actuació o inversió en la millora o condicionament del tram de camí de ronda que transcorre per Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.