Un regidor de Sant Feliu de Guíxols feia obres sense llicència

Un regidor de Sant Feliu de Guíxols feia obres sense llicència

El camió de Luque descarregant material.

El regidor d’Obres a la Via Pública, Brigada i Emergències de Sant Feliu de Guíxols, Pere Luque, s’ha vist obligat a parar les obres de reforma d’un pis al carrer Major de la ciutat perquè no tenia encara la llicència. El PSC ho ha denunciat i el govern recorda que les obres estan aturades.

El portaveu del PSC i exalcalde fins a la moció de censura de l’actual govern local, fa una vintena de dies, Pere Albó, va denunciar ahir la irregularitat de Luque, que és un constructor i promotor, després de comprovar que no havia entrat tota la documentació per poder aconseguir la corresponent llicència d’obres menors de rehabilitació d’un pis. «Hi hem anat amb l’arquitecte municipal per aixecar acta», va afirmar Albó, que es va assabentar de la irregularitat a través dels veïns.

«A Luque, li ha faltat temps per començar a actuar com si la ciutat fos una finca de la seva propietat», va afirmar ahir Albó a través d’una nota de premsa. I afegeix la nota: «El grup municipal socialista denuncia que el regidor d’Obres Públiques, Pere Luque, ha entrat a l’Ajuntament com si fos un tsunami i que pretén posar els recursos municipals al servei dels interessos particulars de la seva empresa.»

A més, va explicar que també havia tallat el vial de manera discrecional. «Aquesta és la carta de baptisme del que ja es coneix a la ciutat com a luquisme i que consisteix en una manera prepotent i arrogant de governar la ciutat», conclou en l’escrit.

Pendent d’un tràmit

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas (TSF), va reconèixer ahir a aquest diari que Luque (Amics) havia demanat llicència i que aquesta estava condicionada a la presentació a l’Ajuntament del projecte visat pel col·legi. «M’ha dit que l’entrarà demà [avui per al lector]», va manifestar Motas, que va assenyalar que Luque, segons li va explicar ell mateix, només havia aprofitat la tramitació per portar el material necessari per executar les obres al pis. El regidor d’Urbanisme, Miquel Lobato, de CiU, va reconèixer que en l’expedient de Luque sobre la reforma del pis del carrer Major hi faltava documentació, coincidint amb la versió de l’alcalde. «És més un tràmit administratiu», va dir Lobato. Tot i això, Lobato va explicar que l’obra, que s’havia començat aquesta mateixa setmana, «ja l’ha parat». (El Punt)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.