Toni Carrión s’incorpora a la candidatura de Junts que defensarà Sant Feliu de Guíxols a Madrid

<strong>Toni Carrión s’incorpora a la candidatura de Junts que defensarà Sant Feliu de Guíxols a Madrid</strong>

El regidor i portaveu del grup municipal de Junts a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Toni Carrión, forma part de la candidatura política que els electors de la demarcació de Girona podran votar a les eleccions espanyoles del proper 23 de Juliol.

Amb la seva participació en aquesta candidatura i gràcies a l’estructura d’un partit com Junts per Catalunya, Sant Feliu aconseguirà tenir una veu forta a Madrid, capaç de defensar les nostres necessitats i prioritats en aquelles qüestions que afecten la ciutat i depenen de les institucions centrals de l’Estat.

Carrión, ha agraït la confiança a la cap de llista per la demarcació de Girona, Marta Madrenas, que alerta sobre l’abstenció com un dels perills de les properes eleccions generals. Madrenas constata que «el 23-J, sigui quina sigui la participació, s’ompliran tots els escons del Congrés i del Senat, i nosaltres volem que els ocupi la gent que s’estima i coneix el territori, que defensa els nostres drets com a país i també els interessos de la demarcació de Girona».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.