L’Espai Carmen Thyssen no exposarà per primera vegada desde la seva fundació

L’Espai Carmen Thyssen no exposarà per primera vegada desde la seva fundació

L’Espai Carmen Thyssen és un centre d’art d’exposicions temporals que s’havia convertit en un espai cultural de referència on cada temporada d’estiu s’hi havien celebrat mostres rellevants amb una afluència anual aproximada de 25.000 visitants.

Aquest espai, és el resultat del compromís de l’Ajuntament i de Carmen Thyssen-Bornemisza per crear l’any 2012 un centre on exhibir l’obra d’artistes nacionals i internacionals que representa una oportunitat de projecció exterior i per a l’activació de l’economia de Sant Feliu de Guíxols.

Aquest estiu però, serà la primera vegada desde la seva fundació que aquesta proposta de primer nivell desapareix de l’oferta cultural ganxona malgrat en la presentació del seu acord de govern, i després de 8 anys de governs compartits, TSF i PSC varen anunciar que avançarien cap a la “ciutat cultural i creativa” i es comprometien “a fer servir la planificació”.

Desde Junts creiem que aquest fet suposa una errada important del govern i novament posa de manifest la falta de planificació i la falta d’interès real del govern en l’activació de l’economia de Sant Feliu de Guíxols. També consideremque es tracta d’una falta de respecte als ciutadans a qui acaben de prometre treballar per una “ciutat d’art” mentre sabien que l’ajuntament no estava preparant cap exposició al centre d’exposicions més important que té la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.