Brian Carmona, empresari i restaurador es presenta aquestes eleccions municipals 2023 amb el partit Autònoms Platja d’Aro

Com empresari, vol impulsar els punts forts del seu programa electoral:

L’activitat econòmica i el turisme.

1) Impulsar el TURISME 365 dies dissenyant i actualitzar la zona esportiva, creant nova oferta cultural i d’oci de qualitat amb un centre esportiu modern i competitiu al voltant del camp de futbol per atraure turisme esportiu amb rellevància nacional i internacional. Definint espais, eines i proporcionant mitjans per atraure un festival amb grans noms mediàtics que sigui referent a la Costa Brava.

2) Potenciar els actius naturals turístics desenvolupant el projecte del Parc Estanys i Ruta de
les Fonts, amb la col·laboració de les entitats locals. Fomentarem projectes innovadors a través de la recerca activa i del turisme de negocis. Potenciant les jornades formatives i de teambuilding de grans empreses. Dotant al municipi d’eines per esdevenir Seu de Congressos.

3) Crear un nou impuls amb AUTÒNOMS i EMPRESES enfortint l’Àrea de Promoció Econòmica defensant el petit i mitjà comerç. Promourem incentius fiscals. Potenciarem les jornades formatives amb PIMEC, el Patronat de Turisme, Cambres de Comerç, etc. També treballarem en l’impuls del coworking utilitzant el networking del BNI. Projectarem noves àrees de Promoció Econòmica i Urbana (APEU). Projecte de renovació i millora de les històriques Galeries de Platja d’Aro.

Més informació del programa, visita la pàgina web: https://www.partidoautonomos.es/partido-autonomos-por-castell-daro-platja-daro-sagaro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.