Junts crearem un Centre de Negocis per promoure l’emprenedoria i generar llocs de treball

Junts crearem un Centre de Negocis per promoure l’emprenedoria i generar llocs de treball

El govern que lideri Junts, afavorirà la creació d’una nova economia local basada en l’emprenedoria i la creació. Un Centre de Negocis és un equipament imprescindible a   Sant Feliu de Guíxols que ha de convertir-se en un referent a nivell comarcal.

Projectarem un espai on tots els emprenedors de la ciutat, empresaris, comerciants i inversors puguin establir sinergies i relacions comercials compartint experiències. S’hi organitzaran esdeveniments com fires, congressos, tallers, xerrades, exposicions i jornades per dinamitzar el sector creatiu i empresarial de la ciutat i la comarca.

El Centre de Negocis vetllarà per mantenir relacions i col·laboracions amb altres entitats públiques. Treballarem per donar suport eficaç a la creació d’empreses i crear un entorn més favorable perquè les persones emprenedores puguin posar en marxa i desenvolupar els seus projectes. 

Donarem assessorament al procés de creació d’empreses per avaluar la viabilitat de les idees empresarials i realitzar el pla d’empresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.