Junts fa la presentació de la candidatura a Sant Feliu de Guíxols

Junts fa la presentació de la candidatura a Sant Feliu de Guíxols

Diumenge 14 de maig a les 12h va tenir lloc la presentació de la candidatura de Junts per Catalunya – Sant Feliu de Guíxols encapçalada per en Toni Carrión.

Després de la treva de la pluja, mitja hora més tard va començar la presentació amb un tast de propostes dels deu primers candidats de Junts, posant sobre la taula temes d’educació, gent gran, noves tecnologies, emprenedoria, urbanisme i propostes per al jovent.

Seguidament, en Toni Carrión va exposar el programa electoral, fent èmfasi en els tres eixos principals, economia, benestar per a les persones i sentiment de pertinença.

Va donar molta importància a l’activació dels eixos comercials i va fer la proposta d’un aparcament al centre, respectant els jardins Juli Garreta,  desenvolupament de sòl industrial i la creació d’un espai polivalent on incentivar l’emprenedoria i fer esdeveniments de ciutat.

Les propostes que va fer per a millorar el benestar de les persones es van centrar en temes d’educació, cultura, creació d’un hotel d’entitats, reforma de l’Asil Surís i seguretat ciutadana.

En quant al sentiment de pertinença va donar molta importància al respecte per al patrimoni i el foment de la llengua catalana.

L’acte  va concloure amb els parlaments de la Laura Cendrós, en Toni Strubell i la Cristina Vicens que tanca la llista i  li va donar el relleu al candidat de Junts, Toni Carrión.

Amb aquest acte a la Rambla, el partit polític Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols vol aconseguir que els ciutadans tinguin la possibilitat d’escollir un nou govern que posa al centre l’economia, el  benestar de les persones i el sentiment de pertinença.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.