Junts demana als partits una campanya propositiva i que tracti els problemes reals de Sant Feliu

Junts demana als partits una campanya propositiva i que tracti els problemes reals de Sant Feliu

L’agenda política de precampanya ha estat marcada per la polèmica generada pel partit de l’alcalde Carles Motas i grup majoritari al govern (Tots per Sant Feliu) en relació a la denominació de la nostra candidatura.

Desde Junts, tot i estar sorpresos pel fet que TxSF hagi registrat un partit amb la nostra denominació local, hem seguit des del primer moment les indicacions de la Junta Electoral i hem afegit amb molt d’orgull “Catalunya” a la nostra denominació: JUNTS x Catalunya – Sant Feliu de Guíxols.

A ulls de tothom, aquesta acció ha recordat els vells temps de la política de Sant Feliu, protagonitzats pel mateix partit que avui segueix creant conflictes en comptes de resoldre els problemes reals de la ciutadania.

Quan parlem de que Sant Feliu necessita un nou lideratge amb unes altres formes i valors, ens referim precisament a això: cal passar pàgina d’una llarga etapa política on la lògica ha estat el conflicte o l’anestèsia.

Demanem públicament a tots els partits que orientem aquesta campanya electoral per debatre de forma propositiva sobre aquells problemes reals que afecten els nostres ciutadans i mirant endavant.

Pel bé de les nostres veïnes i veïns i de Sant Feliu, fem-ho bé

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.