Nova norma per regular antenes a Santa Cristina

Nova norma per regular antenes a Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui El ple de Santa Cristina ha aprovat inicialment l’ordenança local de telecomunicacions, a partir de la qual el govern vol consensuar el pla de desenvolupament amb les operadores de telefonia mòbil i els veïns de les zones més properes on es col·loquin les antenes.

L’acord és un primer pas per a la retirada de les antenes provisionals habilitades, al damunt de dos furgons i un barracó, a la plaça Catalunya per pal·liar els problemes de cobertura a diverses zones del municipi. Malgrat els dubtes expressats d’entrada per la majoria de grups, al final només els regidors del PSC i el no adscrit Salvador Ribot es van abstenir. Herrero va recordar que la decisió es va ajornar en espera d’arribar al consens i Ribot hi va afegir que una antena té un expedient urbanístic obert. L’alcalde, Josep Llensa, va argumentar que sense l’ordenança qualsevol antena pot ser considerada irregular i que cal posar fil a l’agulla per començar a resoldre el debat: “No podem continuar més anys amb les antenes sobre els camions.”

En canvi, ERC i Emprenedors, que en principi no es mostraven partidaris d’aprovar el pla sense que se sabés l’emplaçament de les antenes, hi van acabar donant suport perquè cal millorar la cobertura i la decisió final implicarà retocs en el POUM, de manera que passarà pel ple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.