Junts esmena els pressupostos de la Generalitat perquè incloguin la reforma de l’Asil Surís

Junts esmena els pressupostos de la Generalitat perquè incloguin la reforma de l’Asil Surís

En el marc de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per l’any 2023, el grup parlamentari de Junts per Catalunya a Girona ha presentat 97 esmenes per tal que els nous pressupostos recullin els aspectes que son importants a les comarques gironines. 

Amb aquestes esmenes, volem corregir els pressupostos presentats pel tripartit i així intentar millorar el dia a dia dels gironins i afrontar les necessitats de la demarcació ja que no estan a l’alçada en matèria de fiscalitat, d’educació o de salut; ni serveixen per afrontar els reptes de país, com el desenvolupament econòmic o l’equilibri territorial.

Desde Sant Feliu de Guíxols, una de les esmenes que hem incorporat a la llei de pressupostos ha estat la partida necessària per tal d’avançar en la “Redacció del projecte de reforma i ampliació de la residència Asil Surís”.

Durant els darrers anys, l’equip de Junts s’ha reunit amb els usuaris del centre i hem constatat que la residència té necessitat d’una reforma urgent i d’una ampliació del nombre de places.

Aquest era un dels punts principals en matèria de benestar i gent gran que ja contemplàvem en el programa de Junts a Sant Feliu de Guíxols l’any 2019 i que seguirem prioritzant en el programa d’acció de govern 2023-2027.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.