Toni Carrión es reuneix amb el President del Port de Barcelona

Toni Carrión es reuneix amb el President del Port de Barcelona

Toni Carrión es reuneix amb el President del Port de Barcelona per apropar Sant Feliu de Guíxols a la Copa América de Vela 2024

El candidat de Junts a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols, Toni Carrión i Damià Calvet, President del Port de Barcelona, s’han reunit a la seu situada al World Trade Center de Barcelona per tractar la possibilitat d’incloure Sant Feliu de Guíxols en l’agenda d’activitats de la propera edició de la Copa América de Vela Barcelona 2024.

La iniciativa forma part del pla de diversificació i dinamització local que l’equip de candidatura de Toni Carrión ha preparat pel futur de la ciutat i que preveu activar les oportunitats d’una ciutat orientada al mar i amb un gran potencial com Sant Feliu de Guíxols.

La 37a America’s Cup és la competició internacional més important en l’àmbit de la vela i s’inaugurarà el 22 d’agost de 2024 a Barcelona. Es considera el tercer esdeveniment esportiu de més repercussió en un territori, després dels Jocs Olímpics i el Mundial de futbol. Després de l’obertura oficial, també es duran a terme a Barcelona la prova preliminar final i les Challenger Selection Series, que conduiran a l’America’s Cup Match, l’octubre del 2024. Durant el 2023 i principis del 2024 hi ha la possibilitat que s’organitzin fins a tres esdeveniments preliminars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.