Junts aconsegueix solucions per a la mobilitat dels treballadors del servei a domicili de serveis socials

Junts aconsegueix solucions per a la mobilitat dels treballadors del servei a domicili de serveis socials

L’equip de treball de Junts a Sant Feliu de Guíxols ha rebut reiteradament els darrers mesos la petició d’ajuda per part de treballadors de les empreses que donen suport a l’àrea de benestar social per a la prestació del servei a domicili per a l’atenció de les famílies.

La feina diària d’aquests treballadors i treballadores familiars consisteix a adreçar-se a les vivendes dels ciutadans que requereixen dels serveis d’assistència a domicili i és per aquest motiu que la seva mobilitat, necessitat d’estacionament i circulació pels carrers de Sant Feliu és elevada.

Els treballadors del SAD, ens traslladen la dificultat per a estacionar o aparcar en espais propers a les vivendes que han d’assistir i proposaven que per la seva feina específica, l’ajuntament els faciliti una acreditació per tal d’estacionar temporalment en reservats oficials o bé en aparcaments de càrrega i descàrrega.

Des del moment que en vàrem ser coneixedors, durant el mes d’agost, vam fer trasllat de la situació a la Regidora d’Acció Social, Igualtat i Salut, Laura Serrano, per tal que fes les gestions oportunes i es resolgués el més aviat possible. A hores d’ara, els treballadors i les treballadores del SAD han rebut l’acreditació sol·licitada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.