Francesc Gallardo Martínez, nou regidor del govern de Santa Cristina d’Aro

Francesc Gallardo Martínez, nou regidor del govern de Santa Cristina d’Aro

En el Ple Ordinari Municipal celebrat el passat dimarts, 25 d’octubre, el Sr. Francesc Gallardo Martínez, del partit d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va prendre posició del nou càrrec de regidor del govern de Santa Cristina d’Aro.

Ho feia en substitució de la Sra. Agustina (Tina) Gorina Faz, que va presentar la seva renúncia al càrrec de regidora a inicis de setembre, al·legant motius personals.

En el mateix ple, es va donar coneixement de la renúncia del regidor de Junts per Catalunya, el Sr. Jaume Quintana Leria, que va dimitir el passat 18 d’octubre de tots els seus càrrecs, així com també es va donar coneixement del passi del Sr. Josep Xifra i Deulofeu a regidor no adscrit, formant actualment part de la Oposició.

Amb motiu d’aquests darrers canvis, es va aprovar (per unanimitat) la proposta de modificació del cartipàs dels membres dels òrgans supramunicipals. En el nou model, l’alcaldessa Mª Lourdes Fuentes i Faig, assumeix totes les regidories que gestionava fins al moment el Sr. Jaume Quintana Leria, a l’espera de la incorporació del nou regidor substitut de Junts per Catalunya, que prendrà possessió en el ple que es durà a terme a finals de novembre. A més, l’alcaldessa també assumeix tres regidories que administrava la regidora Sra. Tina Gorina Faz, que són: Cultura, Escola de música i Metge rural.

En quant al regidor nouvingut, Sr. Francesc Gallardo Martínez, s’encarregarà de dirigir i gestionar les àrees de Via pública i senyalització viària, Protecció Civil i ADF, i Transport i mobilitat (compartida amb la regidora Sra. Anna Buxó Calzada, del mateix partit).

Altres membres de l’actual govern també han assumit noves competències, com és el cas de la Sra. Sílvia Fonoll Ribas, que assumeix Patrimoni Historicoartístic; el Sr. David Segarra Mediavilla, que assumeix la gestió de la Biblioteca Municipal; o la Sra. Anna Buxó Calzada, que adquireix l’Arxiu històric i les activitats de divulgació.

Finalment, pel que fa a la llista de la tinència d’alcaldia dins els membres de la Junta de Govern Local, queda de la següent manera:

1ra tinència d’alcaldia: Il·lma. Sra. Sílvia Fonoll Ribas (ERC)

2a tinència d’alcaldia: Il·lma. Sra. Immaculada Martí Fontané (JxCat)

3a tinència d’alcaldia: Il·lm. Sr. Jordi Aviñó Rovira (JXCat)

4a tinència d’alcaldia: Il·lm. Sr. Francesc Gallardo Martínez (ERC)

Les persones designades substituiran a l’alcaldessa, per ordre estricte de prelació, en casos de vacant, absència, malaltia, per causes d’abstenció, recusació o qualsevol altre impossibilitat, quedant els/les tinents/es d’alcalde com a alcaldes/esses accidentals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.