Junts demana la compareixença de l’alcalde Carles Motas pel servei deficient d’escombraries i neteja viària a Sant Feliu de Guíxols

Junts demana la compareixença de l’alcalde Carles Motas pel servei deficient d’escombraries i neteja viària a Sant Feliu de Guíxols

El grup municipal de JUNTS denuncia que durant aquesta temporada d’estiu s’estan tornant a observar els mateixos problemes en el servei d’escombraries i de neteja viària que abans de l’adjudicació del nou contracte pel que sol·liciten la compareixença urgent del màxim responsable del consistori, l’alcalde Carles Motas.

Els partits i l’alcalde de l’actual govern que fa 8 anys que gestionen el consistori, fins ara responien amb la necessitat de licitació d’un nou contracte d’escombraries que ja està adjudicat des de fa prop d’un any.

Aquest nou contracte representa un increment del seu preu anterior en més de 400 mil euros i es va adjudicar a la mateixa empresa que venia prestant el servei amb un cost per habitant un 20% mes car que la mitjana provincial pel lot d’escombraries i un 300% més car per la neteja viària.

Els regidors de Junts sol·liciten la compareixença urgent de l’alcalde Carles Motas per tal que pugui:

  • Donar explicacions a la ciutadania dels motius que estan portant a la prestació deficient d’aquest servei bàsic que l’ajuntament ha de donar als veïns i visitants.
  • Donar a conèixer la opinió  de l’empresa de supervisió contractada a efecte de controlar el compliment d’aquest contracte.
  • Donar a conèixer les actuacions detallades que com a màxim responsable del govern i de la ciutat està portant a terme així com una data concreta en la que garanteix que aquestes situacions no es tornaran a produir.

Sant Feliu de Guíxols, 10 d’agost de 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.