Motius econòmics provoquen que Sant Feliu deixi de ser seu del MIC de futbol base

Motius econòmics provoquen que Sant Feliu deixi de ser seu del MIC de futbol base

Segons Informa Radio Sant Feliu Sant Feliu no serà seu de la 12a edició del MIC (Mediterranean International Cup de futbol base, que se celebrarà del 3 al 8 d’abril de 2012 en diferents municipis atès que, des de l’Ajuntament, es considera que el cost de 18.000 €  és excessiu pels dies que secelebra i per la situació econòmica, tot i que organitzarà esdeveniments alternatius més assequibles per a les mateixes dates.

Dóna la sensació que pot ser una situació força extesa si tenim en compte que la pròpia organització, amb l’objectiu d’ajudar els equips a pagar la seva inscripció al torneig, ha impulsat la iniciativa ‘Juga al MIC per 85€’, una proposta que vol oferir als clubs catalans i espanyols interessats a participar-hi, a través d’una rifa, un mecanisme perquè puguin recollir diners i la seva inscripció els costi només 85€. L’organització els facilita números d’un sorteig per finançar la participació a la competició però els ajuntaments que acullen les seus tenen les despeses apart que van en funció de la categoria dels participants.El director del torneig Juanjo Rovira ha destacat que “amb aquesta proposta el que volem és ajudar els clubs perquè puguin venir al MIC i que no es quedin sense participar-hi només per una qüestió econòmica”. A més, Rovira ha remarcat que “al MIC sempre hem treballat en esport i valors i, en aquest cas, també volem ensenyar als jugadors que han de lluitar per la il·lusió que tenen i implicar-se per ajudar l’economia familiar”.Un cop els clubs hagin confirmat oficialment la seva participació a la propera edició del torneig, l’organització els envia talonaris de la rifa perquè la venguin i obtinguin els diners per poder-hi competir.La distribució dels talonaris es fa en funció de la categoria i del tipus de participació al torneig que tenen els clubs. Així, els equips inscrits amb allotjament en categories de futbol 11 rebran 2.000 números, mentre que en futbol 7 seran 1.500. Per als clubs que s’inscriguin al torneig sense allotjament, l’organització els enviarà 500 números, per als clubs de futbol 11, i 400, per als de futbol 7.

Els premis són un cap de setmana a Andorra per a dues persones en un hotel de 4 estrelles en règim de pensió completa i un lot de productes Nike, valorats en 600€. Les butlletes premiades seran les que coincideixin amb els números guanyadors per als sortejos de l’ONCE dels dies 22 i 29 de juny de 2012. El dia 22 de juny se sortejarà l’estada a Andorra i el dia 29, el lot de productes Nike. Les butlletes són vàlides per als dos sortejos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.