L’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro renova el distintiu SICTED pel seu compromís amb la qualitat turística

L’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro renova el distintiu SICTED pel seu compromís amb la qualitat turística

Dimecres, 30 de març, el Parador d’Aiguablava de Begur va acollir l’entrega dels certificats de qualitat turística en destinació (SICTED), promoguts pel Consell Comarcal del Baix Empordà, dirigits a establiments i serveis turístics que han estat avaluats pel seu compromís de qualitat, amb l’objectiu últim de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

La regidora de Turisme, Sílvia Fonoll, hi va assistir i va ser l’encarregada de recollir la renovació del distintiu de l’oficina de turisme de Santa Cristina d’Aro, de la mà del president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro, i del vicepresident i conseller de Promoció Econòmica i Turisme, Xavier Dilmé.

Els distintius SICTED es renoven anualment i, per mantenir el certificat, els establiments i serveis han de complir tot un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.

Enguany, també ha rebut aquest distintiu l’Hotel Casa Santa Elena de Santa Cristina d’Aro, que s’ha sumat a la iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Empordà en pro de la qualitat.

Des del consistori els fem arribar la nostra enhorabona i aprofitem per fer una crida per tal que més empreses se sumin a aquest tipus d’iniciatives, que contribueixen al posicionament del territori i a treballar per a la millora contínua, sumant esforços i sinèrgies públic-privades.

Des de Santa Cristina d’Aro seguirem apostant per una oferta turística de qualitat, tant al municipi com a la comarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.