L’oposició aprova els pressupostos de Sant Feliu

Els membres de l’actual govern es van abstenir en la votació en què s’havien d’aprovar definitivament els pressupostos, i es van aprovar amb el vot a favor de la resta de grups. El govern va explicar que tenien la voluntat que prosperessin perquè són una eina per treballar i no es pot esperar al juny. Malgrat l’explicació, els grups de l’oposició retreien al govern que quan eren a l’oposició abandonessin el ple en què es van aprovar; un ple polèmic perquè es va fer després de la nevada, quan no hi havia llum a la ciutat.

L’oposició també ha criticat la baixada del sou dels càrrecs electes un 20%. ERC considera que el sou és «suficient» i que només es busca la «repercussió mediàtica». Des d’ICV, deien que el sou «dignifica la feina de regidor».

L’exalcalde Pere Albó destacava ahir que «és l’únic cas en el municipalisme en què l’oposició ha acabat aprovant els pressupostos». També va remarcar que eren aquests «el cavall de batalla quan eren a l’oposició».

El govern es va mantenir ferm a deixar tancada la plaça Salvador Espriu, en resposta a una pregunta d’un regidor, i diu que pensa en projectar-hi un aparcament subterrani.

El monestir i Can Serra, futura ubicació del museu Thyssen. Foto: AJUNTAMENT DE SANT FELIU.

Els pressupostos del 2010 van ser aprovats definitivament ahir amb els vots de l’oposició, malgrat que el govern ho considera un tràmit abans de modificar-los. ERC, ICV i PSC critiquen que el govern els vulgui aprovar si deien que eren «falsejats» i no van presentar al·legacions. També critiquen la baixada del 20% del sou dels regidors.

Un pas més del projecte Thyssen

i.r

El ple d’ahir va votar a favor d’una modificació puntual del pla general perquè Can Serra passi a ser terreny d’equipaments municipals, «un pas molt important», en paraules del fins ara regidor d’Urbanisme, Joan Vicente. I bé que dimarts es va signar finalment el conveni amb el propietari dels terrenys de Can Serra, futura seu del museu Thyssen. El pas que faltava ara era la requalificació dels terrenys de la fàbrica com a terrenys d’equipaments i requalificar el solar que bescanvia l’Ajuntament al propietari, situat a Sant Pol, com a urbanitzables.

El conveni implica que quan aquest tràmit de modificació del POUM s’hagi aprovat en la comissió d’Urbanisme se signi finalment la permuta entre el propietari dels terrenys i el consistori.

Si l’Ajuntament no en fos el propietari no seria possible que aquest museu veiés la llum. (ElPunt)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.