Des del 15 de juny, en funcionament la zona blava de la barana del Passeig, Jardins Juli Garreta, Sant Pol i La Corxera.

Des del 15 de juny, en funcionament la zona blava de la barana del Passeig, Jardins Juli Garreta, Sant Pol i La Corxera.

A partir del 15 de juny i fins el 15 de setembre entra en funcionament, de dilluns a diumenge, la zona blava de la barana del Passeig, els Jardins Juli Garreta i la Platja de Sant Pol. El pàrquing de La Corxera també entrarà en funcionament el mateix dia 15 de juny.

Els residents a Sant Feliu poden apropar-se a partir de l’11 de juny al pàrquing de la Corxera, a la caseta que es troba en aquest espai, per realitzar les gestions per la targeta d’accés. Els horaris són:

► 11, 12 i 14 de juny, de 9 a 14 hores.
► A partir del 15 de juny, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 hores.

La documentació que cal aportar és:

• L’ original del permís de circulació.
• L’ original del DNI del titular del permís de circulació.
• La targeta d’accés, retolada amb el nom de Dornier del 2020 o d’anys anteriors, per la seva regravació.

En cas de mal ús o pèrdua, s’hauran d’abonar 5€.

Dornier farà entrega, juntament amb la targeta d’accés, d’un adhesiu d’identificació com a resident autoritzat, que s’haurà de tenir sempre visible al parabrisa del vehicle. En cas contrari, qualsevol vehicle que no disposi d’aquesta identificació haurà d’abonar l’estada basada en la tarifa oficial.

Els vehicles que poden estacionar al pàrquing són els turismes, els vehicles mixtos fins a 3.500 kg, els derivats del turisme (vehicles comercials) i els ciclomotors de tres i quatre rodes.

Cal recordar que és necessari donar l’autorització conforme es cedeixen les dades, únicament per tal de tenir accés/sortida a l’aparcament, en compliment de la nova Llei de Protecció de Dades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.