Junts proposa incentius per a l’obertura de locals buits a l’eix comercial i la digitalització d’empreses

Junts proposa incentius per a l’obertura de locals buits a l’eix comercial i la digitalització d’empreses

En sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols del dijous 27 de maig de 2021, s’ha sotmès a votació el nou pla de contingència i recuperació que adopta aquelles mesures necessàries per fer front a la situació generada un any després de l’arribada de la covid19.

Aquest nou pla va ser reclamat de forma conjunta pels partits de l’oposició en una moció presentada en l’anterior ple en la que demanàvem al govern de prioritzar una bateria de noves mesures d’estímul per a la recuperació social i econòmica per fer front als efectes que la pandèmia està provocant en la població i les empreses de Sant Feliu de Guíxols.

Ha estat durant les darrers setmanes que els grups de govern i de la oposició, en diverses reunions de treball, han aportat les seves mesures per contribuir a arribar a totes les sensibilitats i donar forma així a aquest nou pla de contingència i recuperació.

Les propostes de Junts per Catalunya s’han realitzat considerant imprescindible continuar amb moltes de les mesures de protecció social que s’havien aportat en el primer pla de contingència i alhora fent èmfasi en que són necessàries noves mesures per a la dinamització econòmica i l’ajuda als emprenedors per a adaptar-se al nou paradigma que ens deixa la pandèmia.

El grup de Junts per Catalunya, encapçalat per la Cristina Vicens, es mostra satisfet del pla resultant que conté gran part de les seves mesures aportades, la totalitat en referència a mesures d’àmbit social i entre altres, les següents mesures per al desenvolupament econòmic de la ciutat:

  • promoció exterior de la ciutat com a destinació turística de proximitat.
  • suport a la digitalització dels comerços
  • incentius per a la reobertura de locals buits de l’eix comercial

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.