Sant Feliu de Guíxols capital de la Sardana 2021

Junts per Sant Feliu de Guíxols celebra que aquest 1 de maig la ciutat inicia la seva designació com a capital de la Sardana 2021.

Sant Feliu de Guíxols capital de la Sardana 2021

Junts per Sant Feliu de Guíxols celebra que aquest 1 de maig la ciutat inicia la seva designació com a capital de la Sardana 2021.

Aquest important esdeveniment cultural de referència posarà a Sant Feliu de Guíxols, durant tot un any, al centre de la tradició del món de la sardana i la dansa catalana. Això és una oportunitat immillorable per rellançar la nostra economia, canalitzant activitats d’interès pel món sardanista i el públic en general.

Aquest pol d’atracció cultural, turístic i econòmic ha de ser aprofitat al màxim per les empreses i entitats locals, ja que se celebraran múltiples activitats que giraran al voltant de la sardana, generaran un important flux de visitants que dinamitzaran i projectaran la nostra ciutat a tot Catalunya.

Des de Junts per Sant Feliu de Guíxols recolzem i donem total suport a l’Ajuntament, les entitats locals i les iniciatives privades de la ciutat que treballen conjuntament en aquesta designació amb tota la força i energia que es mereix, per tal d’aconseguir que Sant Feliu de Guíxols sigui una digna Capital de la Sardana malgrat l’actual situació.

Volem donar l’enhorabona a l’Agrupació Amics de la Sardana  de Sant Feliu de Guíxols i convidem a totes les Ganxones i Ganxons a gaudir d’aquest important esdeveniment cultural a la nostra ciutat.

Podeu consultar l’agenda dels actes i esdeveniments que se celebraran al web: www.capitaldelasardana.cat

Sant Feliu de Guíxols, 2 maig 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.