ERC prioritzarà un govern independentista ampli

ERC prioritzarà un govern independentista ampli

La cap de llista d’Esquerra Republicana a les comarques gironines, Teresa Jordà, va subratllar, ahir al vespre en un acte celebrat a Sant Feliu de Guíxols, que la “prioritat” d’ERC és formar un “govern ampli independentista amb totes les forces que defensen l’amnistia i l’autodeterminació”. Jordà va reivindicar el lideratge de l’esquerra que representa ERC per tal d’impulsar polítiques socials “que posin el bé comú i les persones al centre”.

La candidata republicana va demanar una victòria clara d’ERC ja que, va dir, és “l’única garantia per evitar un govern del PSC com el de la Diputació de Barcelona amb Junts”. “Tenim l’oportunitat de fer un govern nou, que trenqui amb la sociovergència que s’ha repartit el poder a Catalunya durant els darrers quaranta anys”, va reblar Jordà. Així, va posar en relleu que aquestes eleccions tornen a ser “un plebiscit entre repressió i llibertat, entre 155 i Catalunya, entre foscor i extrema dreta o esperança i República catalana”.

Teresa Jordà va fer campanya ahir al vespre a Sant Feliu de Guíxols acompanyada de la candidata de Jovent Republicà Anna Tresserras i la candidata de Barcelona Laura Vilagrà. La candidata d’ERC per Girona va presentar els republicans com els únics garants per aturar l’Estat, que “farà tot el possible per frenar el canvi i l’esperança que representa una victòria d’Esquerra i l’independentisme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.