Edicte aprovació definitiva del projecte d’obres d’arranjament dels desperfectes ocasionats pel temporal Glòria a l’espigó de Garbí

Edicte aprovació definitiva del projecte d’obres d’arranjament dels desperfectes ocasionats pel temporal Glòria a l’espigó de Garbí

El Ple Municipal de Sant Feliu de Guíxols, en sessió del dia 20 de desembre de 2018, va aprovar definitivament el Text refós del projecte executiu d’obres de l’espai públic entorn de la Platja del Racó de Garbí i Passeig Rius i Calvet de Sant Feliu de Guíxols, redactat per l’enginyeria de camins, canals i ports Sr. Maria Blanco Bargalló, de l’enginyeria SIMON I BLANCO, SLP presentat el dia 09/11/2018, RE2018013153, amb un pressupost d’execució per contracte de 3.886.597,06€, IVA inclòs.

ES FA PÚBLICA l’aprovació definitiva del projecte de conformitat amb el que estableix l’article 38.2 del Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals del Decret 179/95, de 13 de juny als efectes de la seva executivitat.

Contra aquesta resolució, que és definitiva i exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al d’aquesta publicació, davant els jutjats de lo Contenciós – Administratiu de Girona. Potestativament i de forma prèvia, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat, en el termini d’un mes a comptar des del dia següent al d’aquesta publicació.

L’Alcalde

Carles Motas i López

Sant Feliu de Guíxols, 19 de gener de 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.