Més de 575 signatures recollides a Sant Feliu de Guíxols

La feina feta pels associats de Junts a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols demostra que la candidatura compta amb un gran suport de la ciutadania.

Més de 575 signatures recollides a Sant Feliu de Guíxols

Durant la darrera setmana a Sant Feliu de Guíxols s’han recollit més de 575 signatures que corresponen a 330 avals a la candidatura per presentar-se a les pròximes eleccions del 14 de febrer i 248 signatures en suport a la llei d’amnistia.

Els associats de Junts a Sant Feliu de Guíxols han aconseguit que la comarca hagui sumat un total de 1.800 avals, que demostren un gran suport per la vegueria de Girona i una important aportació al resultat final.

Durant els darrers vuit dies, sense comptar el dia 31 i 1, la seu del partit ha estat oberta perquè els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols poguessin signar els avals, també han organitzat parades al carrer el darrer diumenge de desembre i el primer de gener, que han rebut dotzenes de suports en forma de signatures.

Amb els resultats de la recollida de signatures del nou partit que encapçala Carles Puigdemont demostra que aquesta candidatura compta amb un ampli suport de la ciutadania i que el moviment independentista està més viu que mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.