L’Ajuntament continua treballant per retirar els vehicles abandonats de la via pública

L’Ajuntament continua treballant per retirar els vehicles abandonats de la via pública

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’està treballant per retirar els vehicles abandonats de la via pública de la ciutat per tal de “deixar espai a vehicles en funcionament” i “netejar la imatge de la via pública”, tal i com destaca l’alcalde, Carles Motas.

Actualment estan pendents de recollir 46 turismes abandonats a la ciutat. Pel que fa als vehicles pendents d’iniciar el tràmit per abandonament i que són a dins el dipòsit, la xifra és de 14 turismes, 3 furgonetes, 15 ciclomotors, 6 motocicletes i 2 bicicletes.

Pel que fa als vehicles desballestats en el que portem de 2020, el total són: 108 turismes, 97 ciclomotors o motocicletes, 5 furgonetes, 3 camions, 40 bicicletes i 1 caravana.

El tràmit per la gestió de la retirada és el següent: si es detecta que l’estat d’un vehicle abandonat és insuficient com per poder tornar a circular, es tracta com un residu sòlid. A continuació, es porta fins al dipòsit municipal i s’encarrega a una empresa que traslladi tots els vehicles d’aquestes característiques perquè siguin destruïts.

La prioritat de l’Ajuntament és retirar els cotxes abandonats que ocupen la via pública, tot i que també s’estan fent gestions per poder eliminar vehicles abandonats que s’han detectat en d’altres espais com ara descampats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.