La Santa Market tanca la quarta edició mantenint els assistents dels altres anys

La Santa Market tanca la quarta edició mantenint els assistents dels altres anys

La Santa Market de Santa Cristina d’Aro tanca la quarta edició amb unes xifres d’assistència equiparables a les d’altres anys. Tot i haver hagut de realitzar canvis estructurals, a causa de les mesures sanitàries provocades per la Covid, des de l’organització preveuen continuar amb el mateix format intimista en les posteriors edicions.

Per tal d’adaptar-se a la nova normalitat, la direcció va haver d’ampliar l’espai en més de 9.000 metres quadrats addicionals, es van crear terrasses independents i les activitats culturals i musicals es van diversificar en set escenaris. Així doncs, es va passar del concert de gran format en hora punta a un repartiment dels esdeveniments durant set hores diàries.

La trobada d’enguany va aplegar 30 restauradors, 100 parades de moda i 250 activitats culturals i actuacions musicals. Entre els seus visitants, Julio Rico destaca el canvi generacional: ha caigut el públic de la tercera edat i han pres el relleu els joves d’entre 18 i 24 anys. Aquest últim grup, pràcticament inexistent en les edicions anteriors, ha representat el 20% dels assistents d’aquest any.

Els artistes locals, que gaudeixen d’especial rellevància en totes les edicions, han estat acompanyats de músics de tirada nacional com Blaumut o Cepeda. La Santa Market 2020 va realitzar el seu tret de sortida el 17 de juliol i el 30 d’agost, un mes i mig després, va tancar les portes amb un ull posat ja en la seva cinquena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.