Santa Cristina signa un conveni amb el Consell Comarcal

Santa Cristina signa un conveni amb el Consell Comarcal

L’Ajuntament de Santa Cristina ha signat un conveni amb el Consell comarcal per ampliar el serivei i reforçar les polítiques d’habitatge. 
Fins ara només es comptava amb la figura d’un admisistratiu que s’encarregava d’omplir els formularis i buscar les subvencios. En aquest nou conveni s’hi afegeix la figura d’un tècnic que a més d’oferir els serveis administratius, treballarà per trobar oportunitats d’habitatges que puguin interessar per serveis socials. Es tracta d’ampliar el servei per abordar noves polítiques més globals i ambicioses com per exemple buscar l’equilibri normatiu entre la vivenda d’ús habitual i els pisois turístics.

Es preveu que després de la pandèmia encara hi haurà més demanada i més en una comarca turística com ho és el Baix Empordà.  El primer conveni el  va singar l’Ajuntament de Castell i Platja d’Aro i des del Consell Comarcal celebren que Santa Cristina es sumi a aquest pla de xoc. Ja hi altres Ajuntaments que s’hi han interessat i esperen que mica en mica s’hi aniràn afegint

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.