139.000 euros per reparar voreres durant el primer trimestre

139.000 euros per reparar voreres durant el primer trimestre
Actualment estan previstes més de 700 actuacions que s’executaran en diferents campanyes trimestrals

La primera campanya de reparació de voreres a Castell-Platja d’Aro, cada any, va de gener a març. Actualment, ja s’està intervenint a diverses zones on, per exemple, les llambordes s’han aixecat pel creixement de les arrels i esdevenen un risc en la mobilitat dels vianants.

La regidora d’Urbanisme, Montse Rovira, ha explicat que la campanya de reparació de voreres que s’està desenvolupament fins a la primavera es va
adjudicar per 138.928 € I.V.A. inclòs, 90.000 € dels quals estan subvencionats per la Diputació de Girona.

Entre els mesos d’abril i juny es durà una altra campanya de millores i, després de l’estiu, la darrera de l’any. La finalitat de les campanyes és solucionar les incidències i problemes més necessaris i urgents del paviment de les voreres, escocells dels arbres, accessibilitat, mobiliari urbà, senyalització viària o altres feines de paleta en elements municipals.

L’any passat, es van destinar més de 223.359 euros, IVA inclòs, a les actuacions de reparació i manteniment esmentades.

60 peticions ciutadanes durant l’any 2019

L’any passat, el consistori va incorporar en el registre 196 incidències relacionades amb l’estat de les voreres, una tercera part de les quals a petició o per reclamacions i denúncies dels mateixos veïns. La resta van provenir d’avisos o inspeccions del mateix ajuntament.

Per nuclis, la immensa majoria pertanyen en el nucli de Platja d’Aro. N’hi ha una vintena a S’Agaró i set a Castell d’Aro.

Més de 600 noves incidències

Amb l’inici de l’any 2020, queden per executar 139 actuacions de les 956 incidències llistades en el registre que es va activar l’any 2015.

Però actualment són moltes més perquè s’han incorporat 636 noves incidències relacionades amb el mobiliari urbà, senyalització viària i d’altres treballs de construcció en elements municipals, 7 de les quals corresponen a reclamacions, denúncies o peticions ciutadanes i la resta s’han detectat mitjançant avisos i inspeccions internes de la mateixa administració municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.