Solidaritat emet la tercera sèrie de propostes per millorar la ciutat

Solidaritat emet la tercera sèrie de propostes per millorar la ciutat

Segons Informa Tribuna Ganxona La coordinadora local de la formació independentista Solidaritat Catalana (SI) ha emès una nova nota de premsa que conté una sèrie de deu propostes per tal de millorar la ciutat. Amb aquesta, ja són trenta les accions suggerides per Solidaritat, que enguany no es presenta a les eleccions estatals.Com vénen fent darrerament, SI prossegueix amb la sèrie de 100 suggeriments sobre  accions a fer per millorar la imatge de la ciutat, que “segueix estant força malmesa i abandonada“, segons ells, deixant clar que “es desencallen alguns temes de cares a atraure visitants, però hi ha mancances pel que fa als temes de manteniment, igual d’importants per fer que el visitant torni o que es vulgui quedar  més dies a la nostra ciutat i que els qui hi vivim ens hi puguem sentir més a gust” .Les accions que, segons SI, cal fer són:

“21) Als carrers Rufo/Av. Canàries,  Cúbies/Santa Teresa  i a la Carretera de Palamós/Ronda Joan Casas  hi ha uns tòtems publicitaris municipals en desús. Si no hi ha les lones amb la publicitat, només serveixen per contribuir a l’estat de deixadesa de la ciutat.
22) Seguim parlant mobiliari urbà i publicitat. Cal fer un manteniment general de les marquesines de les parades de bus municipal i del mobiliari urbà publicitari. És una vergonya veure sempre els vidres plens de cartells. Potser caldria fer alguna cosa per tal que no s’embruti (més) la ciutat. Ja compleix l’empresa concessionària amb el manteniment?
23) Ull també amb el sobreeixidor de la Placeta Sant Joan, que és un altre element urbà que només malmet la imatge en un lloc cèntric. Creiem que s’ha d’actuar abans de la futura reordenació de la Placeta, sinó aquesta imatge perdurarà encara per molt de temps.
24) El mateix passa amb la caseta d’entrada al pàrquing de la Plaça del Mercat, que s’ha convertit en el lloc preferit per enganxar-hi cartelleria de tots tipus. En un lloc per on hi passa diàriament tanta gent  s’ha de cuidar l’entorn visual. L’Equip de Govern, quan va a treballar, hi passa per davant, però deuen estar pensant en apujar les taxes municipals i no ho veuen.  Enlloc de canviar les Ordenances Fiscals potser caldria canviar les de manteniment de la ciutat.
25) Per cert, que el semàfor d’entrada a aquest pàrquing del Mercat ha deixat d’existir.
26) És una veritable llàstima que els expositors de vidre que permeten veure els antics jaciments i l’antiga muralla de Sant Feliu, al carrer Especiers amb Hospital i al carrer de les Voltes, estiguin plens d’herbes per la part de dins i no ho permetin veure. Els visitants no podran saber que la nostra ciutat té una història!
27) Quants anys fa que està tancat l’Hotel Panorama i que els diferents governs ens venen motos sobre el seu futur ús un cop es resolgui l’herència Anlló? Ho diem perquè al Passeig, al costat de la barana de mar i –altre cop- molt a prop de l’Ajuntament  hi ha un indicador d’aquest suposat establiment hoteler. Com que, segons el que ens han venut en campanya electoral, el Panorama mai més tindrà un ús hoteler, creiem que no cal confondre ningú i per tant, s’ha de retirar aquest indicador.
28) El carril bici és un altre tema que dóna molt de joc, sobretot per les sorpreses que un s’hi pot trobar, com ara panots aixecats, sauló en mal estat, sense manteniment  general des de fa anys. Estem parlant del tram del carrer Heriz, davent el CEIP L’Estació.
29) Salta a la vista el tros de pas de vianants que ha desaparegut al carrer Gravina cantonada amb Cervantes en pintar el flamant nou tram de carril bici de la via verda.
30) I la darrera atracció viària de la ciutat: no es perdin el tram de carril bici del carrer d’Àlvarez, amb diferents pals per esquivar enmig del carril, solidari amb les voreres en què vianants troben obstacles a d’altres carrers de Sant Feliu,com  ja havíem informat a les accions 12 i 13 de fa dues setmanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.