L’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania i dels visitants uns mapes amb informació de l’ubicació de 2.000 places d’aparcament a Sant Feliu

L’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania i dels visitants uns mapes amb informació de l’ubicació de 2.000 places d’aparcament a Sant Feliu

Des d’abans de la Festa Major, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha posat a disposició de la ciutadania, i també dels visitants, uns mapes en els quals s’informa de l’ubicació de 2.000 places d’aparcament que es troben a la Ciutat, entre la part baixa i més amunt del sector del Parc Central.
La regidora de Turisme, Núria Cucharero, explica que també indiquen les places per a persones amb mobilitat reduïda “cosa que facilita a aquestes persones, que no tenen tantes places d’aparcament, que puguin identificar-les de seguida”.

Es poden trobar a l’Oficina de Turisme, ubicada a l’edifici del Monestir, i als panells informatius de diverses estances municipals com ara l’Ajuntament. També es reparteixen entre els establiments comercials de Sant Feliu.
La regidora ha recordat que aquests mapes no només donen la informació sobre l’ubicació dels aparcaments sinó que també expliquen quant temps es triga en arribar al centre a peu, a més d’altres informacions d’interès com les zones de recàrrega de cotxes elèctrics, entre altres. També inclouen un codi QR per poder trobar amb el telèfon mòbil aquestes places.
Cucharero comenta que amb aquests mapes es pot veure que a Sant Feliu hi ha places de pàrquing “que no estan tan allunyades com ens pensem”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.