El PSC diu que Sánchez “té present” la demarcació

El PSC diu que Sánchez “té present” la demarcació

El cap de llista del PSC al Congrés per Girona, Marc Lamuà, va assegurar que el govern de Pedro Sánchez a l’Estat “ha tingut present” les comarques gironines i va posar d’exemple “significatiu” que “s’hagi aconseguit desencallar” el projecte d’acabament del passeig marítim fins a Port d’Aro i la passarel·la sobre el riu Ridaura. Marc Lamuà va explicar ahir que s’ha iniciat la tramitació de la posada a licitació final d’unes obres que va qualificar de “greuge històric”. “Aquests fets certifiquen que el govern de Sánchez ha tingut present les comarques gironines”, va reblar Marc Lamuà.

El cap de llista socialista gironí el 28-A al Congrés va reafirmar, a més, el compromís dels socialistes per “tenir cura” de les “infraestructures i platges” del territori com a “punt focal del turisme i de la vida mediambiental”.

L’alcaldable socialista a Castell-Platja d’Aro-s’Agaró, Maurici Jiménez, es va expressar en el mateix sentit. En un missatge a les xarxes socials, Jiménez va recordar que és “una reivindicació històrica que comença a veure’s resolta” i posa data d’execució en la tardor del 2020. “És una feina i una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i l’Estat, que canviarà la façana marítima del nostre municipi”, va reblar. Els socialistes cogovernen al municipi amb Joan Giraut, candidat de Junts per Catalunya. L’anunci s’ha fet durant la visita de Meritxell Batet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.