La periodista Núria Cucharero fitxa de 3 a Tots per Sant Feliu

La periodista Núria Cucharero fitxa de 3 a Tots per Sant Feliu

La formació independent Tots per Sant Feliu (TSF), que ha ostentat l’alcaldia del municipi en el darrer mandat, ha començat a moure fitxa amb vista als comicis amb l’anunci del fitxatge de la periodista guixolenca Núria Cucharero, cap de redacció de Televisió Costa Brava. Serà la número tres de la candidatura, el lloc que el 2015 havia ocupat l’aleshores altra novetat de la llista, Sílvia Romero, que aquest cop ha fet el salt com a cap de llista d’ERC, un dels partits que, amb el PSC, han format la majoria per governar en l’actual mandat.

A més de la continuïtat de Motas com a cap de cartell, el grup també ha confirmat que Josep Saballs repetirà com a número 2 de la candidatura. En els pròxims dies tenen previst anunciar una altra incorporació per als primers llocs i com quedarà la resta de la llista.

El PSC manté els tres primers noms

En la llista del PSC guixolenc, que ara té tres edils, darrere de Josep M. Muñoz, l’única novetat en els tres primers llocs és que Laura Serrano avança Salvador Calabuig fins a la segona posició en la tripleta de sortida. Al darrere, sí que renoven els números 4, per a Ángel León, i 5, per a Andrea Martínez, tècnica en dret que treballa al consistori. La comissió de llista va aprovar el cap de setmana una candidatura que, segons Muñoz, “tindrà una paritat de 10 homes i 11 dones que cap altra candidatura serà capaç d’assolir”. Ara ja només resta el vistiplau de l’assemblea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.