GdC diu que la regidora de Serveis no explica al Ple el nou contracte de neteja

GdC diu que la regidora de Serveis no explica al Ple el nou contracte de neteja

El mes de setembre, una moció presentada al Ple per CiU va aconseguir els vots necessaris per tal que la regidora delegada del servei, Laura Aiguaviva, expliqués davant el plenari les característiques del nou contracte de neteja i els motius del retard en la seva redacció.
Un mes després, el govern va presentar un nou acord provisional de pròrroga amb CESPA. Des d’aleshores, s’espera informació sobre les condicions del nou contracte que s’ha de posar en concurs, però la  regidora encara no ha comparegut. En el ple de novembre de dijous passat, va ser per l’absència d’Aiguaviva.

Guíxols des del Carrer-Entesa lamenta  en una nota “l’hermetisme i la poca voluntat de diàleg que des de fa molt temps ve mostrant el govern”, un fet que, segons denuncien, “impedeix saber cap on va el plec de condicions del nou contracte, pels dos anys de retard previstos i perquè  fins i tot s’ha acudit a una empresa per redactar-lo, sense que per ara es conegui cap resultat”.

D’entre les qüestions que GdC vol debatre per incloure al nou contracte s’hi troben el pla local Residu Zero -aprovat per una moció del mateix grup-, el model de recollida selectiva que s’aplicarà en els propers anys, els plantejaments per resoldre la problemàtica dels voluminosos, o com s’abordarà de manera integral la neteja de la ciutat,  elements prou importants i que afecten la ciutadania, però també la sostenibilitat de l’entorn i l’economia del municipi.
Per això la formació dels “comuns” entén que aquesta compareixença és urgent i necessària i critica l’actitud del govern en aquest servei que comporta més de 4 milions d’euros l’any, essent el contracte més important del pressupost municipal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.