El govern municipal de Sant Feliu de Guíxols veta el CDR

El govern municipal de Sant Feliu de Guíxols veta el CDR

COMUNICAT DEL CDR GUÍXOLS

Vetats pel govern municipal.

El mes de juliol passat, el Comitè de Defensa de la República de Sant Feliu de Guíxols es va oferir a l’Ajuntament per participar en la Fira de la Sostenibilitat i Medi Ambient del 23 de setembre, per aportar, bé dins la mateixa fira o bé de manera annexa i independent a aquesta, una mostra del “Consum 100% Català” amb diverses empreses catalanes, domiciliades a Catalunya, de serveis i consum, de sectors com la  llum, el gas, l’energia solar, les comunicacions o les assegurances, amb les que el CDR havia contactat a fi de donar-les a conèixer a la ciutadania de Sant Feliu com a alternatives a les espanyoles tradicionals de l’Ibex-35.

Finalment es va acordar, verbalment, prèvia consulta interna amb la regidoria corresponent, treballar de manera independent Ajuntament-CDR, amb el consentiment i la col·laboració en material logístic per part del Govern municipal. Els contactes varen continuar entre juliol i setembre, i vam seguir treballant per poder oferir a la gent del poble aquesta mostra d’empreses que crèiem realment interessant.

La sorpresa arriba el divendres 14 a la tarda per telèfon i es ratifica el dilluns 17 al matí en persona, set dies abans de la mostra, amb tots els contactes tancats, quan se’ns comunica que no es veu convenient aquesta aportació del CDR, encara que sigui com a col·laboració externa a la Fira municipal, sense oferir-nos cap alternativa pel que fa a la data o a la ubicació. Es deixa clar que no es vol la participació i/o organització del CDR-Guíxols. En cap moment es va mencionar que el nombre d’expositors excedia la capacitat de la Rambla 1-d’Octubre i que la nova ubicació de la Fira seria el Guíxols Arena, avís aquest fet públic el dia 18.

Entenem que aquest canvi d’opinió sobtat, aquest BOICOT POLÍTIC D’ÚLTIMA HORA al CDR per part del Govern municipal, on hi ha regidors republicans, cal denunciar-lo a la ciutadania, la perjudicada final per aquest boicot, i només es pot entendre per les pressions i/o decisions d’un determinat grup polític, clarament unionista, en el poder, acceptades passivament per la resta de grups del Govern tripartit municipal.

Sant Feliu de Guíxols, 19 de setembre del 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.