Maurici Jiménez repeteix com a candidat del PSC a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró a les Eleccions Municipals 2019

Maurici Jiménez repeteix com a candidat del PSC a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró a les Eleccions Municipals 2019

Actualment, Jiménez exerceix de 1r Tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació

L’agrupació del PSC de la Vall d’Aro, divendres a la nit, va ratificar a Maurici Jiménez per ser el candidat de la formació als comicis municipals de la primavera de l’any que ve a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. És la primera vegada que Maurici Jiménez es presenta a la reelecció. A mitjans de l’any 2014, Jiménez va rellevar a Dolors Padilla com a portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament i, un any després, a les Eleccions Municipals de l’any 2015, es va presentar per primera vegada com a candidat a l’alcaldia. El PSC va treure 4 regidors i regidores i va pactar amb CiU.

Davant de la trentena de militants i simpatitzants que van assistir a l’assemblea socialista, el candidat va fer balanç de la feina que s’està fent en el municipi des de l’inici de mandat i els objectius del darrer any de mandat, amb els quals volen arribar al màxim compliment dels programes electorals.

Els militants i simpatitzants van constatar una valoració positiva per part dels ciutadans i que els projectes engegats havien aportat un valor afegir en la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

L’assemblea va ratificar a Maurici Jiménez per unanimitat i, segons el candidat, “això permet treballar amb el temps òptim en un projecte engrescador i amb una llista de gent capacitada, il·lusionada, i amb ambició per guanyar les eleccions pel pròxim mandat 2019-2023” que doni continuïtat a la tasca feta fins ara “on s’han posat les bases per un projecte il•lusionant que busca treballar pel poble i pels veïns amb corresponsabilitat, transparència i proximitat” i “per assolir projectes ambiciosos de ciutat en els àmbits comercial, turístic i urbanístic així com enfortir els equipaments, organització, i serveis d’atenció a la ciutadania per a totes les franges d’edat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.