Expedient a CiU de Sant Feliu pel rètol del PDeCAT al local

Expedient a CiU de Sant Feliu pel rètol del PDeCAT al local

El govern de Sant Feliu de Guíxols ha obert un expedient urbanístic contra el grup de CiU, després que l’enginyer municipal hagi comprovat que han substituït el rètol del local del partit a l’avinguda Canàries per les noves sigles del PDeCAT, “canvi que exigeix una nova llicència, tot i que no hi ha constància que existeixi una llicència per l’antic rètol”, a més del tendal instal·lat.

El decret signat per l’alcalde, Carles Motas (TSF), el 6 d’abril s’ha intentat lliurar electrònicament sense èxit en dues ocasions. I com que l’enviament per correu ordinari tampoc havia estat recollit, dimecres la policia local el va lliurar en persona a la portaveu, Dolors Ligero, que defensa que “no s’ha canviat el rètol, com es pot comprovar per l’estat del suport, sinó que només s’hi ha enganxat un vinil a sobre”. La regidora no es mostrava partidària de presentar al·legacions a l’expedient, tot i que anunciava que faran una consulta a l’àrea d’Urbanisme aquesta setmana. I “si s’ha de pagar, l’abonarem”, admetia.

El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, explicava que no hi ha cap sanció aprovada i que les dues vies més plausibles són o bé la legalització o bé el requeriment de retirada del rètol i el tendal en un termini de dos mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.