Suport a Valtonyc, a Sant Feliu, amb ERC

Suport a Valtonyc, a Sant Feliu, amb ERC

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols farà gestions per contractar el raper mallorquí Josep Miquel Arenas, Valtonyc, “en un festival de cultura urbana”. Hi van donar suport ahir els grups d’ERC, Guíxols des del Carrer, MES, la CUP i diversos edils de TSF i CiU, després d’acordar amb el portaveu de GdC, Jordi Lloveras, excloure l’opció inicial del Festival de la Porta Ferrada, ja que l’edil responsable, Josep Saballs, també assenyalava que la programació està tancada, a més d’externalitzada en mans de les empreses The Project i El Terrat.

Malgrat això, els republicans havien anunciat ahir que donarien suport que el raper actués al festival, tot esmenant la interpretació que aquest diari feia genèricament ahir i per error de l’opinió del regidor Saballs. Els canvis proposats en el text inicial, però, van fer que els portaveus suspenguessin el ple durant cinc minuts llargs per debatre esmenes i plantejar el text final.

La votació es va fer separant els punts que feien referència a la defensa de la llibertat d’expressió, creació i rebuig a la condemna penal, votats per unanimitat de tots els edils, també els del PSC i la resta de CiU i TSF.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.