La 4a Assemblea General dels Pirates de Catalunya tria Bel Bosck com a candidat

La 4a Assemblea General dels Pirates de Catalunya tria Bel Bosck com a candidat

Segons Informa Tribuna Ganxona Pirates de Catalunya (Pirata.Cat) ha celebrat la seva 4a Assemblea General Ordinària aquest cap de setmana passat a les instal·lacions de l´Hotel Gesòria de Sant Feliu de Guíxols.A banda de temes de funcionament general de Pirata.Cat propis de cada assemblea general, s´han tancat les votacions a cap de llista i s´han proclamat els candidats i candidates que representaran el partit en les properes eleccions Generals del 20N.
Aquests candidats i candidates han estat escollits per totes les persones afiliades al partit per mitjà del procediment de democràcia directa. Això és, la votació directa a la persona que han estimat més competent per dur a terme aquestes tasques.
Aquest sistema de votacions, que el Partit Pirata de Catalunya té integrat en una eina informàtica anomenada Ideatorrent (https://xifrat.pirata.cat/), és el sistema únic i habitual de presa de decisions al si del partit, que s´organitza, doncs i a diferència dels partits tradicionals, de manera transversal i no pas vertical.
Les persones escollides com a caps de llista de les quatre circumcripcions electorals són les següents:
Per Barcelona: Josep Jover, autor de diversos llibres i articles sobre drets humans, policia i dades informàtiques i advocat especialment conegut per la seva denúncia de les activitats de l´SGAE així com per ser l´autor de la querella presentada contra el conseller d´Interior Felip Puig per les càrregues que van dur a terme els Mossos d´Esquadra contra les persones Indignades de plaça Catalunya el mes de maig passat.
Per Tarragona: Adrià Cereto i Massagué, llicenciat en Biotecnologia per la Universitat Rovira i Virgili i actualment preparant un màster en nutrició i metabolisme, així com el doctorat en  bioinformàtica. Cereto ja va ser cap de llista per Pirates de Catalunya a les passades eleccions autonòmiques.
Per Lleida: Xavier Vila i Espinosa, Enginyer Tècnic en Telecomunicacions i actual Secretari General del Partit Pirata des de desembre de 2010; cap de llista a les eleccions autonòmiques del 2010 per la demarcació de Barcelona, i membre del Core Team de Pirate Parties International fins a la seva fundació, l´abril de 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.